A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Начальник Золочівської РВА Василь Маркевич провів зустріч з деканами Золочівської громади

Дата: 14.02.2023 14:18
Кількість переглядів: 90

"Цю зустріч ми планували задовго до сьогодні, але ракетні обстріли та постійні повітряні тривоги мали на нас інші плани. Дякую захисникам, що сьогодні таки зміг зустрітись із деканами Золочівської громади.

Це традиційна зустріч, яка відбувається щорічно, але сьогодні вона була перш за все про вдячність. Ми стали свідками того, скільки наших людей із Харківщини, Миколаївщини, Донеччини та інших прифронтових міст, вимушено шукали новий дім – і знайшли його на Золочівщині. Допомога священників, парафіян та усіх добродіїв ще раз довели, що церква в Україні – це осередок віри та довіри, безпеки та допомоги. Допомога із їжею, одягом, засобами особистої гігієни; пожертви на допомогу Збройним силам України, поїздки до фронтових міст із допомогою, молитва та моральна підтримка капеланів у військових госпіталях – усе це свідчить про відкритість Церкви та її людей.

Я дякую Золочівським деканам за сприяння, що не тільки словом, а великими справами ви допомагаєте та підтримуєте. Що завдяки вам кожен, хто покинув свій дім, тут почувається не покинутим, а потрібним. Дякую і добродіям, які жертвують кошти на допомогу у різних сферах. Тільки так ми не просто переможемо, а відбудуємо Україну. У єдності та допомозі наша сила!", - зазначив очільник Золочівщини Василь Маркевич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь