A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулась нарада з питань функціонування та розвитку позашкільної освіти у Золочівському районі

Дата: 07.02.2023 21:37
Кількість переглядів: 99

Попри військовий стан, вимкнення електроенергії та низку інших причин – розвиток освіти має тривати.

Сьогодні відбулась нарада в Буській гімназії ім. Є. Петрушевича за зініціативи Департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації. Тема обговорення – “Функціонування та розвиток позашкільної освіти у Золочівському районі”. Участь у нараді взяв начальник Золочівс якої РВА Василь Маркевич, начальник Департаменту Олег Паска, начальник відділу освіти, охорони, здоров’я, культури та спорту Золочівської РВА Володимир Бартошик та керівництво місцевої влади.

«Начальник Департаменту слушно наголосив, що розвиток та якість позашкільної освіти в будь-який час, а особливо – військовий, мають бути пріоритетно високими, адже саме молоде покоління найбільше прикладеться до відбудови України.

На нараді також звітували керівники Відділів освіти всіх ОТГ Золочівщини – їх є 7. Обговорили питання оптимізації закладів, кадрову політику, зачепили тему фінансування позашкільних установ, що вкрай важливо зараз. Директори всіх закладів позашкільної освіти мають розробити власну стратегію та подальше планування функціонування закладів, щоби це сприяло додатковому фінансуванню чи дофінансуванню з обласного бюджету. Тішить те, що велика увага буде спрямована на розвиток позашкільних гуртків науково-технічного напрямку, а також функціонування та території району Малої академії наук (МАН).

Разом із колегами оглянули укриття Буської гімназії – відремонтоване та облаштоване відповідно до вимог. Наші діти не заслуговують на навчання в підвалах чи бомбосховищах, вони мають мати потужне освітнє середовище, заради якого воїни воюють на фронті і ми працюємо кожен на своєму місці.

Дякую учням та вчителям за урочисте привітання. Сподіваюсь і впевнений, що все обговорене вдасться виконати заради успіху майбутнього покоління!», - повідомив очільник Золочівщини Василь Маркевич.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь