A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Волонтерська коляда – допомога ЗСУ в громадах району

Дата: 25.01.2023 13:40
Кількість переглядів: 136

На Золочівщині під час Різдвяних свят в кожній громаді та в кожному селі, селищі та місті аматорські художні колективи і волонтери прославляючи Христа різдвяними колядками, піснями та віншуванням збирали кошти для наших захисників-воїнів ЗСУ. Так само в громадах відбувались ярмарки, фестивалі та інші мистецькі дійства.

У Золочівській громаді відбувся фестиваль коляди, під час якого збирали кошти на потреби ЗСУ. У залі лунала дзвінка коляда, прославляючи новонародженого Христа, господині пригощали пампухами, а також присутні робили пожертви, які потім відправили для допомоги нашим воїнам, які проганяють окупантів з нашої землі.

Красненська громада також колядувала та збирала кошти для наших захисників. У селищі Красне відбувся благодійний різдвяний фестиваль коляди «Дух Різдва - дух Перемоги», учасниками якого стали заклади освіти, заклади культури, підприємці та волонтери Красненської громади. Всього на потреби української армії на фестивалі зібрали понад 200 тис. грн. Молодь та старші люди села Задвір'я зорганізували театралізоване дійство, щоб нести добру звістку про народження Христа та збирати кошти на благодійність. Таким чином два вертепи – дитячий та дорослий наколядували для ЗСУ понад 90 тис.грн. Зароблені кошти за коляду також передали учасники вертепу села Богданівка. Ще понад 30 тис.грн. для ЗСУ зібрали вертепи сіл Полтва та Андріївка. Також у селі Полтва відбулося свято «Коляда. Нова Різдвяна історія», під час якого зібрано 5 тис.грн. для допомоги ЗСУ.

У Буській громаді відбулося щорічне зимове мистецьке дійство "Різдво на площі Ринок". Колядували освітяни, посівали діти, а ще можна було переглянути вертепну виставу аматорів сцени з села Ожидів та допомогти своїм донатом ЗСУ. Зібрані кошти передали на потреби нашим оборонцям.

Дитячий вертеп Пониквянського округу Бродівської громади впродовж кількох днів ходили від хати до хати, колядуючи та прославляючи Спасителя, та зібрали 80 тис.грн. на допомогу нашій армії. А волонтерський вертеп Пониковицького округу вітав жителів Бродівської громади з Різдвом Христовим та зібрав 53 тис.грн., щоб допомогти ЗСУ та наблизити день великої Перемоги у цій кривавій війні. А ще бродівський гурт "Від щирого серця" долучився до різдвяної акції на підтримку ЗСУ, зібравши 10 тис.грн.

Традиційна "Велика коляда" лунала і в Заболотцівській громаді. Колядували на ярмарку всією громадою. Спільною працею вдалося зібрати більше 22 тис.грн. на потреби наших захисників.

На Поморянщині під час Різдвяного свята «Ой, радуйся, земле...» зібрали 10 400 грн. для допомоги військовим.

Вдячні всім волонтерам за щоденну роботу, стійку патріотичну позицію та вагомий особистий внесок у перемогу над ворогом. Бо лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти свободу та незалежність нашої країни.

Христом Народився! Славімо Його!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь