A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Колядки перемоги - на Золочівщині відбулись різдвяні мистецькі заходи

Дата: 16.01.2023 13:16
Кількість переглядів: 106

Упродовж вихідних Золочівська, Красненська, Заболотцівська громади колядували, продовжували різдвяні традиції, робили благодійні ярмарки та ще раз переконали всіх, що дух і стійкість українців не може зламати ніщо.

- У Золочівській громаді відбувся фестиваль “Велика коляда. Разом до перемоги”, де учасники танцювали, співали і дарували світло різдвяного часу для всіх присутніх. Фестиваль відбувся у 2 етапи, тож усі охочі могли розділити радість Різдва 8 та 15 січня.

- На благодійному фестивалі “Дух Різдва - дух перемоги” у селищі Красне зібрали кошти на підтримку українських військових. Усі охочі могли поколядкувати, спробувати смачні страви та придбати вироби від майстрів та майстринь.

- Фестиваль “Велика коляда” у Заболотцівській громаді відбувся також на підтримку Збройних сил України. Учасники співали щирих різдвяних коляд, частували смаколиками, а присутні могли задонатити на підтримку воїнів. Зібрані кошти підуть на придбання автомобіля для наших захисників.

Попри війну, складні моральні та фізичні обставини - Україна живе! Українці відчувають радість народження Ісуса із вдячністю до воїнів, які сьогодні тримають для усіх небо. Віримо і знаємо, що наступна українська коляда зазвучить у мирній та переможній Україні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь