A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулась нарада з питань містобудівного моніторингу

Дата: 30.12.2022 11:41
Кількість переглядів: 155

У звязку із внесенням змін у наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 01.09.2011 №170 «Про затвердження Порядку проведення містобудівного моніторингу» у середу, 28 грудня в департаменті архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації відбулася нарада.

Нараду проводила директор департаменту архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації Олена Василько.

Участь у нараді прийняли керівники органів у сфері містобудування та архітектури територіальних громад та керівник органу у сфері містобудування та архітектури Золочівської райдержадміністрації Львівської області.

Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

Аналітичний звіт за результатами містобудівного моніторингу включає розділи: «Топографічний моніторинг», «Моніторинг навколишнього середовища», «Моніторинг використання землі», «Моніторинг забудови», «Моніторинг демографічної ситуації та розселення», «Моніторинг соціально-економічної діяльності», «Моніторинг просторових зв’язків та транспортної мобільності», «Моніторинг інфраструктури», «Моніторинг реалізації містобудівної документації».

На нараді архітектори змогли обмінятись практичним та теоретичним досвідом. Також поділилися своїми пропозиціями щодо отримання даних, їх обробки у процесі моніторингу та опрацювання єдиної форми аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь