A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Діяльність Консультативно-координаційного центру при Золочівській РВА за тиждень, що минає

Дата: 24.12.2022 20:24
Кількість переглядів: 110

Консультативно-координаційним центром було зареєстровано 58 анкети внутрішньо переміщених осіб для визначення їхніх потреб та забезпечено 94 потреби, а саме:

  • 38 юридичні послуги;
  • 8 психологічні;
  • 48 гуманітарні.

Цього тижня внутрішньо переміщенні особи мали можливість отримати безкоштовну правову допомогу від спеціалістів ГО «Данська рада у справах біженців» та ГО «Норвезька рада у справах біженців».

Завдяки співпраці Центру із французькою гуманітарною неурядовою організацією ACTED було сформовано списки для надання цільової фінансової допомоги вагітним жінкам та жінкам із немовлятами.

Також було проведенно оцінку потреб монастирів та церков, при яких проживають особи із числа внутрішньо переміщених, для подальшого їхнього забезпечення.

У Золочівському районі продовжує працювати БО «Мальтійська служба допомоги України», яка щотижнево здійснює виїзди у колективні центри розміщення внутрішньо переміщених осіб та надає їм таку необхідну у сьогоднішній час психологічну підтримку.

Цього тижня представники організації здійснили виїзд у Буську гімназію, с.Білий Камінь та с.Соколівка. Окрім психологічної підтримки дітки також отримали подарунки до Дня святого Миколая.

Ви можете отримати первинну психологічну допомогу від психолога центру, яка щоденно працює із 10:00 -17:00, у Консультативно-координаційному центрі та завжди рада Вам допомогти.

Нагадуємо, що на Львівщині, за ініціативи Львівської ОВА Максима Козицького діють #консультативно_координаційні_центри_Львівщини для ВПО. Голова Консультативно-координаційних центрів Львівщини - Галина Бордун. Тут можна отримати юридичну, психологічну, соціальну чи міжнародну допомогу.

На Золочівщині Консультативно-координаційний центр Золочівської районної державної адміністрації, згідно наказу начальника РВА Василя Маркевича, створений та працює за адресою: м.Золочів, вул. Пачовського, 7(приміщення Управління соціального захисту населення Золочівської РДА)

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь