A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині відбувся благодійний захід до Дня святого Миколая

Дата: 18.12.2022 18:52
Кількість переглядів: 101

Завдяки співпраці із ГО Норвезька рада у справах біженців в Україні - правова допомога було проведено благодійний захід до Дня святого Миколая

На перешкоді до проведення заходу не стало оголошення повітряної тривоги, основна частина свята, на жаль, пройшла в укритті, але маємо такі реалії, з якими мусимо миритися і в яких вимушені жити та боротися. Після того, як було оголошенно відбій тривоги, гості свята повернулися в актовий зал.

До заходу також була залучена представник від ювенальної поліції, яка провела із дітьми невеличку гру із метою ознайомлення з основними правилами поводження на дорозі.

По завершенні виступу була видача флікерів – браслетів, які відбивають світло в темряві. Вони допомагають побачити пішохода у нічний час, що досить актуально у реаліях сьогодення.

У програмі заходу були передбаченні ігри із аніматорами, бульбашкове шоу, майстер клас із прикрашання різдвяних пряників, аквагрим.

Батькам одночасно була проведена невелика інформаційна сесія про нововведення у законодавстві щодо ВПО, а також вони мали можливість отримати безкоштовну юридичну консультацію від представників фонду.

На завершення заходу відбулося вручення невеличких подарунків.

Слід зазначити, що заходом було охоплено близько 150 дітей, а також їхніх батьків.

Вдячні усім, хто долучився до організації цього свята: ГО «Норвезька рада у справах біженців», представнику від ювенальної поліції, директору та працівникам Золочівської ЗЗСО I-III ступенів №2 ім. М.Шашкевича, які люб’язно надали приміщення школи для проведення свята, а також допомагали із організаційними моментами. Дякуємо і дівчатам від ГО «Людина в біді», які також не залишилися осторонь та надали свою підтримку.

Нагадуємо, що на Львівщині, за ініціативи Львівської ОВА Максим Козицький діють #консультативно_координаційні_центри_Львівшини для ВПО. Голова Консультативно-координаційних центрів Львівщини - Галина Бордун.

Тут можна отримати юридичну, психологічну, соціальну чи міжнародну допомогу.

У Золочівському районі Консультативно-координаційний центр при Золочівській РВА, згідно наказу начальника РВА Василя Маркевича створений та працює за адресою: м.Золочів, вул. Пачовського,7

(приміщення Управління соціального захисту населення Золочівської РДА)

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь