A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Важлива інформація щодо відключень електроенергії на території Золочівського району

Дата: 25.11.2022 13:47
Кількість переглядів: 83

За інформацією «Львівобленерго» у нашій області та Золочівському районі зокрема від сьогодні діють графіки погодинних вимкнень електроенергії. Це потрібно, щоб швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, збалансувати систему та забезпечити енергоживленням всіх споживачів. Дізнатися орієнтовний час вимкнення за своєю групою: https://poweroff.loe.lviv.ua/

Водночас можуть застосовуватись і аварійні відключення. Така ситуація склалася через масовані ракетні удари по всій країні, пошкоджені багато енергооб‘єктів. Це викликано тим, що ворог щоразу інтенсивніше атакує енергетичну систему нашої країни, тому передбачити усі необхідні відключення живлення просто неможливо. Тому тримайте свої гаджети зарядженими, щоб бути на зв’язку, а також зробіть запас води.

Звертаю Вашу увагу на те, що якщо на лінії електропередачі є об’єкти критичної інфраструктури, наприклад медичні заклади, то, швидше за все, відключень там не буде. Адже не можна залишити без живлення важливі для життя людей об‘єкти, відповідно – електроенергія буде і в частини споживачів, які підключені до цієї лінії.

Якщо у Вас немає світла, шукайте інформацію про свою адресу на сайті «Львівобленерго» www.loe.lviv.ua або у Viber або Telegram боті «Львівобленерго» https://loe.lviv.ua/viber_telegram.html

Також прошу Вас у разі появи світла у вашому домі не вмикайте все одразу в розетки! Після того, як подачу електроенергії відновили, вмикайте електроживлення поступово — спочатку освітлення, потім прилади з невисокою потужністю. Зарядіть телефони та ліхтарики. А порохотяги, пральні машини, обігрівачі та інші потужні прилади не вмикайте у перші години після відновлення електропостачання або взагалі відмовтесь від їх використання у найближчі дні.

За допомогою резервних схем енергетики намагаються оперативно відновлювати електропостачання. Однак, якщо подачу електроенергії відновили після обстрілів — це ще не означає, що в електромережі все добре. Триває ремонт пошкодженого електрообладнання, а тимчасові схеми не витримують великого навантаження, яке тільки зростає із похолоданням. Дефіцит потужності зберігається, а також у зв’язку з цим знижується рівень напруги в електромережі.

Енергетики роблять все можливе для стабілізації електропостачання. Але, зважаючи на масштаби уражень, на це знадобиться час.

Давайте разом допоможемо відновити енергетичний фронт!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь