A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Консультативно-координаційний центр при Золочівській районній військовій адміністрації продовжує надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам

Дата: 28.10.2022 19:19
Кількість переглядів: 105

Упродовж тижня в центрі працювали представники Данської ради у справах біженців для надання юридичних консультацій.

Спеціалісти Норвезької ради у справах біженців та БФ «Людина у біді» мали виїзди у Центр для людей, які відбувають покарання, у якому на сьогоднішній день проживає 51 особа із числа ВПО. Їм було надано правову та психологічну допомогу.

Також представниками БФ «Людина у біді» було здійснено оцінку потреб центру, для можливості надання подальшої матеріальної допомоги з метою покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб.

Представники благодійної організації Мальтійська служба допомоги України надає індивідуальну психологічну допомогу, а також за скеруванням Консультативно-координаційного центру спеціалісти даної організації мають виїзд у с.Білий Камінь у БФ «Шпиталь доктора Свідерського», у якому проживає 65 осіб із числа внутрішньо переміщених.

На наступний тиждень запланований виїзд мобільних медичних груп від Шпиталю Шептицького для проведення безкоштовного медичного обстеження на території двох територіальних громад Золочівського району: Красненська та Заболотцівська.

Також Координаційний центр скеровує внутрішньо переміщених осіб, при необхідності, у центри надання гуманітарної допомоги. Дякуємо за співпрацю Міжнародну Організацію з Міграції, БФ «Карітас-Золочів» УГКЦ, та Золочівську Районну Організацію Товариство Червоного Хреста.

За цей тиждень було зареєстровано 47 анкет. Задоволенно 53 потреби для осіб з числа ВПО, які проживають на території району та потребують допомоги.

З них :

  • 11 юридичних послуг;
  • 22 психологічні послуги;
  • 20 гуманітарних.Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь