A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулась робоча зустріч з питань проживання внутрішньо переміщених осіб на території Золочівського району

Дата: 27.10.2022 16:52
Кількість переглядів: 119

В робочій зустрічі прийняв участь заступник начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин, який розповів присутнім про роботу яка проводиться в районі щодо поселення та проживання осіб з числа тимчасових переселенців.

Делегація у складі : Ольга Алтуніна - представник Уповноваженого з прав громадян, постраждалих внаслідок збройної агресії проти України, Тетяна Медвідь - начальник управління соціального обслуговування та захисту населення Львівської ОВА, Майя Гризлова - головний спеціаліст відділу сприяння роботі регіональних представництв Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини , Тетяна Панасенко - регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області, Святослав Дидюк - представник УВКБ ООН, Юлія Єршова - головний спеціаліст відділу Уповноваженого з прав людини на тимчасово окупованих територіях відвідала місце проживання внутрішньо переміщених осіб в Червоненському вищому професійному училищі. Керівник закладу Тетяна Салабай ознайомила представників робочої групи з умовами проживання та підготовкою приміщення до поселення людей, що постраждали внаслідок війни.

Нагадаємо, що приміщення училища нещодавно було відремонтовано за сприяння керівництва Львівської ОВА та відповідно до програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області і дозволить забезпечити близько ста наших співвітчизників з числа переселенців комфортними умовами проживання.

Після завершення огляду делегація відвідала ще низку об’єктів Золочівщини, де проживають тимчасові переселенці. За підсумками зустрічі домовлено налагодити співпрацю та взаємодію, щодо питань надання усіх видів допомоги даній категорії громадян.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь