A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА продовжено строк дії відстрочки від призову військовозобов’язаним працівникам АПК

Дата: 26.10.2022 17:20
Кількість переглядів: 146

Щоб продовжити строк дії відстрочки, військовозобов’язаним працівникам АПК необхідно вчасно скерувати подання до Мінагрополітики.

Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2022 № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану» (зі змінами від 07.09.2022) (далі – Постанова 194) визначено, що строк дії відстрочки може бути продовжений на строк до двох місяців на підставі обґрунтованого подання органу державної влади, іншого державного органу, яке не потребує погодження Міністерства оборони України. Строк дії відстрочки, який закінчився, не може бути продовжений у зв’язку з анулюванням такої відстрочки. 

«Відтак, щоб продовжити строк дії відстрочки, військовозобов’язаним працівникам агропромислового комплексу, необхідно вчасно скерувати подання до Міністерства аграрної політики та продовольства України, а саме не пізніше, ніж за п’ять робочих днів до закінчення терміну дії відстрочки.

У разі пропущення строку, бронювання військовозобов’язаних буде відбуватися в загальному порядку, передбаченому Постановою 194, а саме за поданням пропозицій органам державної влади, іншими державними органами та погодженням Міністерства оборони України», -  наголосила директорка департаменту АПК Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Нагадуємо, що подача пропозицій здійснюється через електронний кабінет. Деталі за посиланням:  https://cutt.ly/bNsz7xR/? 

Додатково. Визначення та обчислення строків передбачено главою 18 Цивільного кодексу України (далі – ЦКУ). Так згідно зі статтями 253 та 254 ЦКУ перебіг строку починається з наступного дня після відповідної календарної дати або настання події, з якою пов’язано його початок. Строк, що визначений місяцями, спливає у відповідне число останнього місяця строку. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь