A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Тимчасові контрольовані відключення електроенергії у Львівській області: невдовзі оприлюднять графіки

Дата: 25.10.2022 18:58
Кількість переглядів: 199

Від ранку на території Львівської області запровадили вимушені відключення. Причина обмежень – загроза дисбалансу між споживанням та генерацією електроенергії. Тобто, споживання в енергосистемі країни наближається до рівня вищого за рівень виробітку електроенергії в ній.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Станом на зараз Львівобленерго формує та готує до оприлюднення графіки відключень на найближчі дні, щоб ви могли планувати свій час. Львівська ОВА активно комунікує з фахівцями Західного Територіального управління обслуговування мережі НЕК «Укренерго» та «Львівобленерго», щоб тривалість відключень не перевищувала 4 години. Дякую усім спеціалістам, які цілодобово працюють над забезпеченням населення та промислових споживачів електроенергією. Важливо розуміти, що в Україні є одна енергосистема і Львівщина є її частиною. Відтак, чи буде баланс у споживанні та генеруванні електроенергії залежить від усіх областей нашої держави. Кожен з нас може зробити свій вклад у зміцнення енергосистеми держави», - наголосив очільник Львівщини.

Для цього сьогодні і щодня слід дотримуватися таких правил:

  • Раціонально використовуйте електроенергію. Вимкніть усі прилади, якими зараз не користуєтесь. Максимально обмежте використання електроенергії у пікові години навантаження на енергосистему – з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.
  • Суб'єктам господарювання: вимкніть рекламу, підсвітки та зовнішнє освітлення після завершення робочого часу і упродовж комендантської години.
  • Якщо є така можливість, підприємствам слід частково перейти на роботу в нічний час.

«Україна та українці демонструють свою стійкість щодня. Уже понад 8 місяців великої війни. З гідністю та в єдності подолаємо і цей виклик. Ворог може тимчасово залишити нас без електроенергії, але він вже ніколи не вийде з тієї темряви, в яку сам себе занурив», - додав Максим Козицький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь