A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Як шукати вакансії на Порталі вакансій медичних працівників МОЗ

Дата: 24.10.2022 18:16
Кількість переглядів: 103

На Порталі зараз розміщено понад активних 500 вакансій від медичних закладів з усієї країни.

Для розвитку кадрового потенціалу системи охорони здоров’я, можливості ведення прозорої кадрової політики, а також для підтримки молодих спеціалістів та фахових медичних працівників, фармацевтів чи молодших медичних спеціалістів, в тому числі, тих фахівців, які втратили роботу через повномасштабне вторгнення агресора на територію України, Міністерство охорони здоров’я України розробило проєкт «Портал вакансій медичних працівників», який доступний як окремий розділ на сайті МОЗ України.

Ознайомитися з пропозиціями, що розміщені на порталі, можна за посиланням https://work.moz.gov.ua?

Портал вакансій медичних працівників є простим та зручним у користуванні. На ньому пошукачі можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями, щоб знайти роботу за своїм запитом.

  • Щоб знайти вакансії у бажаному регіоні України, медик-пошукач може скористатися фільтром за областю, вказавши необхідну у полі «Область».
  • Заклади охорони здоров’я можна відфільтрувати за формою власності та обрати з-поміж державних, комунальних, приватних тощо.
  • Вакансії можна фільтрувати і за посадою. Для цього слід вибрати необхідну посаду з випадного списку. Фільтр автоматично відсортує вакансії за запитом та видасть усі відповідні.

В описі вакансії міститься вся необхідна інформація, включно з вимогами до кандидата, розміром заробітної плати та додатковими перевагами.

Портал вакансій медичних працівників – це зручний інструмент, який може допомогти швидко знайти роботу. МОЗ запрошує тих, хто шукає роботу, користуватися цим порталом та закликаємо роботодавців активно розміщувати вакансії, адже так разом зможемо посилити медичну систему в боротьбі проти ворога!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь