A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині громада фестивалила на підтримку ЗСУ

Дата: 24.10.2022 15:48
Кількість переглядів: 146

Сьогодні минає 8 місяців героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Українці згуртувалися, об’єдналися у спільній боротьбі,  кожен міцно тримає свій фронт, кожен намагається допомогти, щоб наблизити день нашої спільної перемоги у цій війні.

Благодійні концерти, ярмарки, змагання для підтримки наших захисників проводять в кожній громаді Золочівського району. Цими днями у Красненській громаді відбувся благодійний фестиваль-ярмарок та футбольний турнір для дітей та дорослих.  Участь у фестивалі взяли понад 50 творчих колективів Красненської та Буської громад. Мешканці та гості свята мали нагоду скуштувати різні смаколики, солодощі та домашню випічку, придбати сувенірну продукцію, взяти участь у майстер-класі з виготовлення оберегів від пластунів станиці Красне, а також всі активно донатили на ЗСУ. Завдяки злагодженій роботі та активності наших громадян вдалося зібрати понад 400 тис.грн. на підтримку Збройних Сил України.

Кожне село, кожна громада, вся країна об’єдналася і допомагає боротися з ворогом, адже навіть невеличка допомога наближає день нашої перемоги. Наша сила – у нашій єдності, нескореності та незламності!  Віримо в ЗСУ! Україна переможе!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь