A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Золочівщина урочисто відзначила День захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2022 16:02
Кількість переглядів: 144

Начальник Золочівської РВА Василь Маркевич взяв участь в акції «Відважним та непереможним захисникам», яка відбулася в м.Львів. В межах цієї акції дітлахи Золочівщини передали українські прапори нашим оборонцям, розписані словами підтримки, подяки та віри в перемогу України. Вже сьогодні ці стяги передадуть нашим воїнам на передову. Грамотами Львівської обласної військової адміністрації очільник Золочівщини відзначив кращих військовослужбовців з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Вже традиційно відбулись урочисті заходи і поминальна панахида на території музею-криївки воїнів Української повстанської Армії. Перший заступник голови Золочівської РДА Степан Бачинський вшанував пам'ять полеглих захисників, які боролися за незалежність України, її територіальну цілісність та свободу рідної землі.

Також з нагоди свята сьогодні вітали наших захисників та захисниць. Заступник голови Золочівської РДА Богдан Гринишин за особисту мужність і відвагу, виявлені у захисті державних інтересів України, відданість військовій присязі та Українському народові, зразкове виконання службово-бойових завдань, з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України привітав наших воїнів і вручив грамоти.

Заступник голови Золочівської РДА Віктор Олійник за значний внесок із організації та забезпечення функціонування системи добровольчих формувань, з нагоди Дня захисників та захисниць України відзначив подяками і грамотами представників добровольчих формувань територіальних громад Золочівського району.

Слава захисникам та захисницям України!

Віримо в Збройні Сили України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь