A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Підготовка до опалювального сезону у Золочівському районі на стадії завершення

Дата: 23.09.2022 12:29
Кількість переглядів: 141

У зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації – питання сталого проходження опалювального сезону 2022/23 року надважливе для всієї країни та району зокрема. В першу чергу районною військовою адміністрацією здійснюється постійний контроль за виконанням планових показників з підготовки до зими, стан готовності об'єктів інфраструктури, готовність теплових, газових мереж, заходів з енергозбереження, створення запасів матеріалів та обладнання для проведення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах житлово-комунального господарства. Ведеться постійний моніторинг створення необхідного резерву матеріально технічних засобів для їх використання в разі виникнення надзвичайних ситуацій, достатнього запасу альтернативних видів палива для безперебійної роботи джерел теплової енергії.

На даний час готовність об’єктів соціально-культурного призначення становить:

- заклади освіти на 97%( з 111 готові 108);

- дошкільні заклади на 98%(з 42 готові 41);

- заклади охорони здоров’я на 94%(з 101 готові 95).

Готовність житлових будинків, що знаходяться в управлінні місцевих рад становить 94%, рівень підготовки котелень, що знаходяться у різних формах власності складає 96%. Загалом середній показник готовності до старту опалювального сезону на Золочівщині становить 96%. На сьогодні можна констатувати, що підготовка об'єктів господарського комплексу та бюджетної сфери району до опалювального сезону на стадії завершення.

Цей опалювальний сезон буде напевне найскладнішим за останні роки, тому закликаю усі приватні структури, установи та організації різних форм власності та власників особистого житла з усією серйозністю та відповідальністю віднестись до його підготовки. Разом з тим переконаний, що ми усе подолаєм , кожен на своєму місці, усі разом забезпечимо енергетичну безпеку нашої держави та успішне проходження опалювального сезону 2022/23 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь