A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Ключове з життя Золочівщини упродовж 200 днів війни

Дата: 11.09.2022 12:10
Кількість переглядів: 128

Сьогодні минає 200 днів від початку повномасштабної війни росії проти України. Головне, що відбулося за цей період в нашому районі:

  • За весь час ми прийняли 12 772 внутрішньо переміщених осіб із зони активних бойових дій, 350 з яких зараз проживають в комунальному та держаному секторі.
  • Зараз на Золочівщині працює 3 релокованих підприємства, два з яких спеціалізуться на харчовій промисловості, одне – на машинобудуванні. Ще 3 підприємства проводять підготовку до запуску роботи і 1 підприємство веде перемовини про релокацію.
  • Більше 200 тонн допомоги передав Золочівський район на фронт: обладнання, медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни.
  • Для проживання внутрішньо переміщених осіб один гуртожиток вже відремонтували. Тут створено 100 місць для комфортного проживання. Ще один гуртожиток ремонтують, де зможуть розміститися до 100 осіб.
  • На Золочівщині запрацював консультативно-координаційний центр для ефективнішої допомоги внутрішньо переміщеним українцям. Вже проведено перші консультації спеціалістами фондів та надано правову допомогу.
  • Жителі наших громад активно допомагають ЗСУ: невтомні господині готують смаколики для наших захисників, дітлахи організовують різноманітні ярмарки, аукціони і конкурси, миють авто та встановлюють блокпости, щоб зібрати кошти для допомоги нашим захисникам. Кожен на своєму місці робить все можливе аби лише наблизити нашу перемогу.

Віримо в ЗСУ!

Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь