A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В Золочівському районі триває жнивна кампанія 2022

Дата: 09.09.2022 14:09
Кількість переглядів: 143

В умовах військової агресії росії проти України та окупації частини земель є дуже важливим питання забезпечення продовольством не лише району чи області, а й держави в цілому.

 

За інформацією відділу паливно-енергетичного комплексу, економічного розвитку та сільського господарства Золочівської РВА, жнивна кампанія на Золочівщині триває вже більше двох місяців. Зараз фермерські господарства продовжують збирання зернових та технічних культур.

 

Станом на початок вересня зібрано усі ранні зернові культури на площі 17,7 тис. га, намолочено 98 тис. тонн зерна, урожайність становить – 34 ц/га. Завершено збирання озимої пшениці, в результаті намолочено 75 тис. тонн зерна, урожайність цієї культури в середньому по району складає – 57,7 ц/га. Також завершено збирання озимого ріпаку на площі 6,4 тис. га, в результаті намолочено 21 тис. тонн.

 

Цього року аграрії Золочівщини зібрали хороші врожаї ранніх зернових культур, озимої пшениці та ріпаку. Завдяки сприятливим погоднім умовам було дотримано оптимальні терміни при збиранні врожаю, що в свою чергу позначається  на якості самого зерна та є важливим фактором для збереження вирощеного врожаю.

 

Також фермери сподіваються, що не менш щедрим буде урожай соняшника, сої та кукурудзи. Зараз триває активна підготовка до збору цих культур.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь