A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Реалізація проєкту "Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб" на Золочівщині

Дата: 02.09.2022 23:22
Кількість переглядів: 170

Сьогодні, завдяки підтримці Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» реалізувала проєкт, метою якого є підтримка системи соціального захисту населення шляхом надання технічного обладнання.

В присутності офіцера з питань захисту Регіонального представництва УВКБ ООН у Львівській області Ніґори Кадірхеджакаєвої, радниці з питань захисту Романи Лемішки, регіональної координаторки благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» Оксани Яковець, заступника начальника Золочівської РВА Богдана Гринишина, представників преси, відбулась передача необхідного обладнання до Управління соціального захисту населення Золочівської РВА.

Це два комплекти для створення робочих місць: устаткування, до яких входять сучасні ноутбуки, сумки до них, МФУ, роутери, жорсткі диски, захисні екрани, а також столи, стільці, засоби санітарного- епідеміологічного захисту.

Начальник управління Вікторія Шумакова розповіла про організацію роботи з ВПО з перших днів війни та на сьогоднішній день, подякувала за таку вагому підтримкута висловила сподівання на подальшу співпрацю.

"З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну ми зіштовхнулися з безпрецедентними випробуваннями та великим навантаженням. Зараз на Золочівщині працює консультативно-координаційний центр для ефективнішої допомоги внутрішньо переміщеним українцям. Тут вимушені переселенці матимуть доступ до юридичної, психологічної, соціальної допомоги та консультацій з пошуку роботи та пенсійних виплат. Всі послуги надаватимуть безкоштовно. Ми налагодили співпрацю з різноманітними фондами, які надаватимуть внутрішньо переміщеним особам консультації та підтримку. Підтримуймо один одного і разом до перемоги!" - розповів заступник голови Золочівської РДА Богдан Гринишин.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь