A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Адаптація бізнесу до сучасних умов: реалізація програми релокації підприємств на Золочівщині

Дата: 26.08.2022 15:13
Кількість переглядів: 211

У рамках державної програми релокації підприємств із територій, які наближені або перебувають у зоні бойових дій, на Золочівщину перемістили свої виробничі потужності три підприємства з Київщини і Харкова та вже налагодили виробництво власної продукції. Зокрема в селищі Підкамінь та Бродах запрацювали підприємства харчової галузі – виробництво фіточаю та снеків. А у Золочів перемістились виробнича установа з інженерного супроводу. Ще із двома суб’єктами господарювання ведуться перемовини щодо можливого започаткування діяльності на теренах Золочівського району.

Такі підприємства передусім потребують допомоги влади, оскільки їм потрібно якнайшвидше адаптуватися до нових умов. Відділом паливно-енергетичного комплексу, економічного розвитку та сільського господарства Золочівської районної військової адміністрації спільно із Департаментом економічної політики Львівської ОВА налагоджено тісну взаємодію з такими виробничими підприємствами. Надається всебічна допомога з пошуком приміщень, земельних ділянок під виробничі потужності та складські приміщення, можливість підведення електроенергії та водопостачання, розміщення працівників-переселенців поблизу, наявність під'їзних шляхів тощо.

Релокація це значний поштовх для економіки Золочівського району, адже це сплата податків до бюджету та офіційне працевлаштування людей. Відрадно що за цією програмою уже працевлаштовано майже 20 осіб. Робота в цьому напрямку триває, тому гостинно запрошуємо зацікавлених суб’єктів господарювання до співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь