A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Як працює медицина Золочівщини в умовах війни - коротко про головне

Дата: 12.08.2022 16:31
Кількість переглядів: 131

Мережа закладів охорони здоров’я в Золочівському району налічує 8 лікарень, 28 – амбулаторій та 130 фельдшерсько акушерських пунктів. З початком повномасштабної війни усі медичні заклади району продовжили надавати допомогу всім, хто цього потребує. Галузь медицини забезпечена безперебійними джерелами живлення, достатньою кількістю санітарного транспорту та медичних засобів.

Основними завданнями медиків на сьогодні є своєчасне та якісне обслуговування пацієнтів, надання повного спектру медичних послуг та організація заходів із вакцинації населення від Covid-19 та інших інфекційних хвороб. На Золочівщині створено всі необхідні умови для швидкої, зручної та безпечної вакцинації. Щоденно проводяться ковід – щеплення вакцинами CoronaVac та Pfizer . В умовах воєнного стану велика увага приділяється готовності медиків до ліквідацій наслідків можливих надзвичайних ситуацій. Разом з працівниками ДСНС в районі провели практичні відпрацювання з навичок порятунку людей з-під завалів та ліквідації умовної пожежі.

Відрадно, що в цей складний час в медичній сфері працюють над оновленням приміщень та поповненням матеріально технічної бази. За рахунок бюджетів різних рівнів, вітчизняних та закордонних благодійних фондів, різноманітних грантових програм цьогоріч низка медичних установ отримали сучасні апарати ультразвукової діагностики , штучної вентиляції легень, інше необхідне медичне устаткування, медикаменти. Зокрема в Буській центральній районній лікарні завершили ремонт реєстраційного відділення, а з початку року тут відкрили кабінет комп’ютерної томографії. Золочівська та Бродівська центральні лікарні отримали від закордонних благодійників автомобілі швидкої допомоги. За програмою міністерства закордонних справ Японії безпеки людини «КУСАНОНЕ» Золочівською ЦРЛ закуплено мобільний рентген з системою комп’ютерної рентгенографії.

Незважаючи на складні умови, усі проблеми та виклики сьогодення медики Золочівщини роблять все можливе для надання якісних та доступних медичних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь