A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Робоча зустріч з питань збереження культурної спадщини Золочівщини

Дата: 02.08.2022 14:17
Кількість переглядів: 173

Начальник Золочівської районної військової адміністрації Василь Маркевич провів робочу зустріч з директором креативної фабрики «Вікторія» Анатолієм Богачем з питань збереження культурної спадщини Золочівщини.

«Минулого року завдяки програмі Президента України «Велика Реставрація» ця підрядна організація якісно та вчасно здійснила протиаварійні роботи з відновлення костелу св. Йосифа Підгорецького замкового комплексу. Цьогоріч роботи мали б продовжитись, були намічені та окреслені завдання, але на жаль війна перекреслила усі плани…

Та попри все, з приємністю можу повідомити громаду, що за спільною ініціативою генерального директора Львівської національної галереї мистецтв Тараса Возняка та сьогоднішнього поважного гостя п.Анатолія, незабаром ми будемо мати змогу помилуватись підсвіткою та ілюмінацією Храму св.Йосифа. Також тривають роботи з реставрації символу Золочівщини пам'ятника-хреста до 100-річчя з дня народження Маркіяна Шашкевича, що у Підлиссі», - зазначив начальник Золочівської районної військової адміністрації Василь Маркевич.

В ході зустрічі домовились і надалі спільно працювати в напрямку збереження пам’ятників архітектури Золочівського району. Обговорили також низку інших організаційних питань, зокрема сприяння у наданні допомоги технічними засобами для робіт по очищенню колон та інших архітектурних елементів споруд Підгорецького замкового комплексу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь