A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Знайомимось з діяльністю відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Золочівської РВА

Дата: 29.07.2022 15:19
Кількість переглядів: 139

Відділ інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології є структурним підрозділом Золочівської районної державної адміністрації Львівської області.

Одне з головних завдань відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології є забезпечення реалізації державної політики у сферах інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології на території району.

Відділ у процесі виконання покладених на нього завдань взаємодіє з іншими структурними підрозділами райдержадміністрації, органами місцевого самоврядування, а також підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, об’єднаннями громадян та громадянами. Розглядає в межах компетенції звернення громадян, підприємств, установ і організацій, вживає відповідних заходів для вирішення порушених ними питань; здійснює відповідно до законодавства контроль за організаціями житлово-комунального господарства; здійснює функції у сфері охорони навколишнього природного середовища, визначені законодавчими та нормативно-правовими актами.

«З початком війни відділом були зміщені пріоритети роботи в напрямку безпекових заходів на території Золочівського району. Разом з іншими структурними підрозділами військової адміністрації працівники відділу провели 5 перевірок стану укриттів на найбільших об’єктах критичної інфраструктури. Велика увага приділена моніторингу щодо готовності закладів району до роботи в осінньо-зимовий період. На даний час готовність складає 54%. Окрім цього надаємо різноманітну консультативну та дорадчу допомогу суб’єктам господарювання із питань, що належать до компетенції відділу», - підсумовуючи зазначив очільник відділу Степан Коропецький.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь