A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В місті Золочів відбулися урочисті заходи з відзначення Дня Державності України!

Дата: 28.07.2022 13:24
Кількість переглядів: 111

В заходах прийняли участь заступники начальника Золочівської районної військової адміністрації Богдан Гринишин та Віктор Олійник, керівник апарату Золочівської РВА Галина Семчишин, працівники адміністрації, духовенство, представники місцевої влади, громадськість.

Захід розпочався спільним виконанням Славня України. В рамках відзначення відбулось урочисте підняття державного прапора, молебен за перемогу та процвітання України, мистецько -патріотичні виступи, покладання квітів до підніжжя пам’ятників Маркіяну Шашкевичу, В’ячеславу Чорноволу та символічного знаку Небесній Сотні.

«Українська державність – це історія багатомільйонного народу, покоління з мовою,  культурою, церквою, своїми героями. Ми маємо свою територію, на якій діють закони цієї держави, населення, яке захищає армія. Атрибутами суверенної держави є державна мова та державні символи (Прапор, Гімн, Герб), а також столиця.

Об’єднані на захист рідної країни та своєї незалежності, ми переможемо путінську навалу і повернемо всі наші землі . Наше покоління не знає себе поза державністю, а тому готове її обороняти. Бо не бажаєм знати іншої реальності. Сьогодні українці остаточно поривають з російським способом життя.

Не залишилось в світі жодної людини, яка б нечула про мужність, стійкість і незламність України та звірства і тероризм росії. Всі об’єдналися навколо Української державності.

Ми були, є і будемо попри намагання ворога привласнити нашу історію і знищити наш народ. Бачу Україну переможцем, який втомлений і щасливий повертається з поля бою до свого європейського дому, зберігаючи свої традиційні християнські, національні і родинні цінності», - зазначив у вітальному слові Богдан Гринишин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь