A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В Золочівському районі започаткують футбольний проєкт для дівчат Playmakers

Дата: 27.07.2022 16:43
Кількість переглядів: 129

В місті Броди завдяки ініціативі дитячого тренера з Попасної, що на Луганщині, Олексія Максимовського започатковують новаторський дитячий проєкт Playmakers, який використовує інноваційний підхід сторітелінгу (розповіді історій) за участю улюблених героїв Діснея, щоб допомогти більшій кількості дівчат відчути задоволення від регулярних фізичних вправ та футболу.

На відміну від традиційних футбольних програм, кожне з 10-ти вступних тренувань Playmakers засноване на розповіді, яка базується на основі мультфільмів, що зробили мільярдні касові збори, — «Крижане Серце-2» (Дісней) та «Суперсімейка-2» (Дісней та Піксар). Оснащені футбольними м’ячами, манішками та конусами, навчені тренери заохочують учасників грати ролі популярних персонажів, таких, як Еластика та Ельза з Анною, що оживляють сцени мультфільмів через рух, командну роботу та їхню уяву.

«Проєкт Playmakers - веселе та безпечне знайомство з футболом для дівчат 5-8 років, ціль якого залучити якого більше дітей до футболу та переконатись, що кожен гравець має доступ до футболу незалежно від таланту. Втілення програми дасть змогу покращити якість та кількість тренерів на масовому рівні і забезпечить відповідні умови та підходи до дитячого тренерства. Закликаю усіх - приходьте на тренування, буде надзвичайно цікаво! – наголосив Олексій Максимовський, розповідаючи про переваги проєкту.

Безкоштовні заняття відбуватимуться в місті Броди. Щодо локацій занять та іншою інформацією звертайтесь за телефоном 0731046088 - Олексій Максимовський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь