A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Допомога ВПО – пріоритет діяльності ЦНАП Золочівської громади

Дата: 08.07.2022 11:50
Кількість переглядів: 211

Від початку війни Центр надання адміністративних послуг Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області працює у повному обсязі, надаються усі необхідні послуги з врахуванням норм чинного законодавства. В умовах воєнного стану якісне надання адміністративних послуг має надважливе значення, особливо для осіб, які втратили рідних, житло, майно, для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями, а також для підтримки військовослужбовців, які боронять нашу державу.

Особливу увагу було приділено роботі з переселенцями, адже з початку збройної агресії росії мільйони громадян були змушені залишити свої домівки та отримали право зареєструватись на новому місці тимчасового перебування. Такі громадяни отримавши статус внутрішньо переміщеної особи змогли отримати державні виплати, які залежать саме від наявності цього статусу. У Золочівській міській територіальній громаді статус ВПО отримали 3 257 осіб, а загалом в районі – понад 12 тис. Зросла актуальність соціальної підтримки й інших громадян, які потрапили у складні життєві обставини.

«Викликом для нашої структури при наданні адміністративних послуг стало відновлення роботи державних реєстрів, баз даних та робота в умовах обмежених ресурсів.

Однак хочу зазначити, що діяльність нашого Центру надання адміністративних послуг постійно вдосконалюється. Основним принципами роботи є якомога максимальна ефективність, зручність, відкритість, прозорість та оперативність у вирішенні питань громадян, забезпечення рівності доступу до адмінпослуг для кожного відвідувача», - підсумувала очільниця Центру надання адміністративних послуг Золочівської міської ради Ольга Попадюк.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь