A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Львівщині триває прийом матеріалів у межах обласного конкурсу журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва

Дата: 22.06.2022 19:23
Кількість переглядів: 142

Конкурс має на меті відзначити та підтримати журналістів – авторів матеріалів на військову тематику, вшанувати військові подвиги різних військових підрозділів та військ, які дислокуються на Львівщині.

Крім цього, він спрямований на патріотичне виховання майбутніх поколінь на прикладі подвигів українських захисників, таких як Тарас Матвіїв – тележурналіст, член Національної спілки журналістів України, громадський діяч, учасник Революції гідності та офіцер Збройних Сил України.

Конкурс проводиться у двох напрямках: матеріал розміщений в електронному або друкованому ЗМІ; матеріал розміщений у теле-, радіоефірі. Переможцям конкурсу виплачується премія з обласного бюджету у розмірі 50 тисяч гривень.

Конкурс розпочався 6 червня та триватиме 60 календарних днів з моменту його оголошення. Прийом заявок на участь у конкурсі здійснюватиметься протягом 30 календарних днів з дати початку.

Для участі в Конкурсі необхідно заповнити конкурсну заявку? та додати до неї один медіаматеріал (публікацію, або аудіо- чи відеозапис) у вигляді посилання на цю роботу, яка попередньо опублікована в інтернеті або скан-копію сторінки газети, в якій вийшов конкурсний медіаматеріал.

Умови до робіт читайте за посиланням?.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь