A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

За яких умов школи Львівщини можуть відновити з вересня очну форму навчання

Дата: 22.06.2022 19:20
Кількість переглядів: 132

Львівщина готується до нового навчального року. У перший клас у 2022/2023 навчальному році в області планують зарахувати 26 604 учнів, з них 224 з числа внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомив директор департаменту освіти ЛОВА Олег Паска під час наради з Міністерством освіти і науки України.

Він також зазначив, що заклади освіти Львівщини забезпечені кадрами. Однак є потреба у шкільних автобусах. З урахуванням кількості «школяриків», які передали для Збройних Сил України, та тих, які перебувають у технічно-незадовільному стані, необхідно придбати ще 162 шкільних автобуси.

«Однією з найважливіших тем, яка турбує зараз без перебільшення кожного, є безпека усіх учасників освітнього процесу, які повертаються до очного навчання. Для того, щоб діти змогли 1 вересня повернутися за парти та здобувати якісну освіту, а навчальний процес був безпечним як для учнів, так і для педагогічних працівників, наш департамент підготував низку рекомендацій. Йдеться як про безпеку під час повітряних тривог, так і про загальну безпеку освітнього процесу», – повідомив Олег Паска.

Нагадаємо, що безпекові рекомендації вже скерували в органи управління територіальних громад для подальшого виконання. Детальніше про них читайте за посиланням.

Разом з тим, в області затвердили обсяги регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та фахових молодших бакалаврів у закладах професійної освіти. До процесу формування кадрів залучають професійно-технічні заклади та бізнес. Останній, своєю чергою, допомагає сформувати навчальні плани відповідно до нових вимог, які диктує економіка та ринок.

Про те, як саме відбувається регіональне замовлення у матеріалі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь