A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Фермер із Золочівщини отримав нагороду з нагоди професійного свята – Дня фермера

Дата: 17.06.2022 16:33
Кількість переглядів: 159

Львівська ОВА нагородила кращих працівників аграрного сектору Львівщини. Подякою обласної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фермерства області та з нагоди професійного свята нагороджено представника Золочівщини – директора фермерського господарства «УСПІХ АГРО» Миколу Бровка.

Микола Бровко уже не перший рік, разом із своїми синами Юрієм, Віктором та Андрієм, займається сільгоспвиробництвом на теренах Буської територіальної громади. Очолюване ним господарство займається вирощуванням зернових, технічних культур та овочівництвом. За останні роки ФГ «УСПІХ АГРО» стало справді успішним, постійно демонструє позитивну динаміку врожаїв та активно розвивається. Цьогоріч, розуміючи нагальну потребу збільшення посівних площ, господарству вдалося додатково засіяти понад 150 га. сільгоспкультур, попередньо підготувавши заліснені та закорчовані площі до обробітку.

Окрім фермерства Микола Бровко, якому громада довірила депутатський мандат Буської міської ради, займає активну громадську позицію у вирішенні соціально-економічних питань регіону. Неодноразово надавав допомогу у ремонті доріг, співфінансував різноманітні проєкти та ініціативи громади. З початком війни активний учасник волонтерського руху з допомоги Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам.

Від Золочівщини у складі делегації прийняли участь заступник начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин та представники місцевих рад району.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь