A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Знайомимось з діяльністю відділу містобудування та архітектури Золочівської районної військової адміністрації.

Дата: 17.06.2022 11:56
Кількість переглядів: 259

Як розповів начальник - головний архітектор району Петро Кобелька - відділ є структурним підрозділом Золочівської РВА Львівської області та має статус юридичної особи.

Основними завданнями відділу є забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування та архітектури на території району де не здійснюють свою діяльність утворені органи місцевого самоврядування у сфері містобудування та архітектури, відповідно Закону України «Про архітектурну діяльність.

Відділ проводить аналіз стану містобудування, організація розроблення, проведення експертизи і забезпечення затвердження в установленому порядку генеральних планів територій забудови населених пунктів та іншої містобудівної документації; координація діяльності суб’єктів містобудування щодо комплексного розвитку територій, забудови населених пунктів, поліпшення їх архітектурного вигляду; забезпечення додержання законодавства у сфері містобудування та архітектури, будівельних норм, державних стандартів і правил, регіональних правил забудови населених пунктів, затвердженої містобудівної документації та інші згідно чинного законодавства. Відділ організовує проведення в установленому порядку архітектурних та містобудівних конкурсів, забезпечує виконання робіт з укомплектування, зберігання, обліку та використання архівних документів, містобудівної документації, топографо-геодезичних матеріалів.

Основними завданнями Відділу з питань охорони та збереження пам’яток архітектури є виконання вимог законів України в частині охорони та збереження пам’яток архітектури.

Основними завданнями Відділу з питань містобудівного кадастру, на виконання статті 22 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», є ведення містобудівного кадастру.

                Відповідно до статті 22¹ Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» відділом надаються адміністративні послугу у сфері будівництва із занесенням інформації (даних) до Єдиної електронної системи у сфері будівництва – що забезпечує прозорість видачі містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва (внесення змін), листів про наявність містобудівних умов та обмежень, листів про те, що містобудівні умови та обмеження не надаються, листів про відмову у видачі містобудівних умов та обмежень; видачі будівельних паспортів (внесення змін), листів про наявність будівельного паспорта,, листів про відмову у видачі будівельного паспорта.

Також Відділом оформляється та надається паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, листи про відмову у наданні паспорта прив’язки тимчасової споруди.

Всі адміністративні послуги надаються через Центр надання адміністративних послуг Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області.

Відділ забезпечує в установленому порядку своєчасний розгляд заяв, звернень і скарг громадян, інших суб'єктів містобудування з питань, що належать до його компетенції, та вживає відповідних заходів.

Юридична адреса відділу:

80700, Львівська область, Золочівський район, Золочівська територіальна громада, м. Золочів, вул. Чорновола, буд. 3.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь