A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Ринок праці Золочівщини: соціальні послуги та допомога ВПО

Дата: 03.06.2022 19:47
Кількість переглядів: 119

В умовах воєнного стану служба зайнятості Золочівщини працює у штатному режимі й надає соціальні послуги як працедавцям задля укомплектування заявлених вакансій, так і шукачам роботи з метою повернення їх до трудової діяльності. Ведеться активна робота з працевлаштування громадян з числа внутрішньо переміщених осіб.

З початку року від роботодавців надійшла інформація про наявність 317 вільних робочих місць і вакантних посад. До топ-10 найбільш затребуваних професій увійшли укладальники пиломатеріалів, швачки, касири торговельного закладу, продавці продовольчих товарів, кухарі, монтери кабельного виробництва та охоронники.

Як свідчать статистичні дані, надані Золочівською районною філією ЛОЦЗ, ринок праці Золочівщини зазнав суттєвих змін порівняно з аналогічним періодом торік – майже вдвічі зменшилася чисельність безробітних, із 1671 до 926 осіб. Загалом упродовж 5 місяців поточного року районною філією забезпечено роботою 193 особи, з них 130 безробітних . Надано соціальні послуги 31 особі, що прибули з районів ведення активних бойових дій. 10 осіб з числа ВПО працевлаштовані.

"В районі також триває робота щодо надання працедавцям компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування осіб, котрі офіційно визнані вимушено переміщеними. Станом на кінець травня до Золочівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості для призначення компенсаційних виплат надійшли 5 пакетів документів від підприємств, які забезпечили роботою 8 осіб даної категорії . Здебільшого урядовою програмою в районі скористалися суб’єкти господарювання, що ведуть діяльність у таких галузях економіки як переробна промисловість, організація харчування, сільське господарство." - підсумувала очільниця філії Галина Коменда.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь