A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Львівщині розпочнуться «Спортивні канікули» за участі іменитих спортсменів - чемпіонів України, Європи та світу

Дата: 30.05.2022 16:44
Кількість переглядів: 135

Для дітей у Львівській області впродовж літа представники Львівської ОВА проведуть активне та спортивне дозвілля. Планують організувати 45 безкоштовних заходів – тренувань, змагань та семінарів.

Амбасадорами подій будуть українські та європейські спортсмени, які розпочинали свою кар’єру по-різному, але своєю працею зуміли досягти успіху.

Інформуємо про найближчі заплановані заходи:

  • 1 червня – Відкрите тренування з великого тенісу у Львові на вулиці Грабовського, 11. Початок о 18:00 год.
  • 1 червня - Відкрите тренування з черлідінгу. Відбудеться на стадіоні «Динамо», що знаходиться за адресою вул. Янева, 10. Початок 10:00 год.  
  • 3 червня – Відкрите тренування з більярдного спорту в Академії снукеру на базі школи №90 у Львові, на вулиці Бориса Антоненка-Давидовича. За участь чемпіона Європи майстра спорту України міжнародного класу Віталія Пацури та чемпіона України Юрія Семка.
  • 3 червня - Відкрите тренування з гірськолижного спорту. Локація, Шевченківський Гай, вул. Чернеча Гора, 3. Початок о 16:00 год.  
  • 11 червня – Відкрите тренування з важкої атлетики. За участь чемпіона світу та рекордсмена Богдана Гозі та його тренера Заслуженого тренера України Андрія Гентоша. Попередньо: тренування відбудеться у тренувальному залі “ОЛІМП”, що знаходиться у Львові на вулиці Щирецькій, 36 (ТВК “Південний”).
  • 13 червня - Відкрите тренування зі спортивного орієнтування. Локація: Стрийський парк, 10:00 год.  
  • 15 червня - Відкрите тренування з тенісу настільного в Стрийському парку, біля входу у Львівській обласній дитячо-юнацьку спортивну школу. За участь Паралімпійського чемпіона Віктора Дідуха. Тренування розпочнуться об 11:00 год.
  • 18 червня - Велодень в Дрогобичі. Патрульна поліція покаже і розкаже місцевим дітям про правила дорожнього руху. Початок об 11:00 год. Опісля всіх охочих має змогу взяти участь у мандрівниках на велосипедах до заповідника Тустань із зупинками у визначених місцях маршруту, зокрема на Дрогобицькому солеварні.
  • 25 червня - Відкрите тренування з легкої атлетики. Локація: Стрийський парк. Початок о 10:00 год.Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь