A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Курси української мови та допомога ВПО: як працюють заклади освіти Золочівщини під час війни

Дата: 20.05.2022 17:58
Кількість переглядів: 140

У контексті повномасштабної війни освітня галузь зустрілася з багатьма новими викликами. Організація освітнього процесу зазнала значного корегування, аби адаптуватися до складних реалій сьогодення.

На Золочівщині у всіх освітніх закладах з відновленням навчання запроваджено дистанційну форму здобуття знань. Організовано доступ учнів до онлайн ресурсів, насамперед Всеукраїнської школи онлайн, регіональних та власних онлайн платформ закладів освіти. До освітніх послуг активно залучаються діти з числа внутрішньопереміщених осіб.

Усі охочі з інших регіонів країни можуть взяти участь у курсах вивчення української мови, зокрема, такі послуги активно впроваджує Бродівський центр професійного розвитку педагогічних працівників та заклади освітньої мережі району.

На сьогоднішній день у районі частково відновили роботу дошкільних закладів та закладів позашкільної освіти – спортивних, містецьких шкіл та різноманітних гуртків.

Окрім того, освітяни Золочівщини активно долучаються до волонтерського руху. Педагогічні працівники організовують збір коштів для допомоги ЗСУ, активно займаються приготуванням їжі, консервації та іншої продукції для фронту і людей, які знайшли прихисток на теренах району.

Також слід зазначити, що на базі освітніх закладів на Золочівщині розселили 944 особи, які внаслідок агресії росії евакуювалися з місця постійного проживання. Таким людям при сприянні територіальних громад організовано харчування, забезпечення одягом та засобами першої необхідності.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь