В невеличкому селі на Золочівщині виготовили понад 2 тисячі м’ясних консервацій для військових
У час війни кожен долучається до допомоги українським захисникам. Хтось волонтерить, хтось забезпечує амуніцією, а є ті, хто дбає про харчування наших бійців. Зокрема, на Золочівщині, де з перших днів вторгнення ворога небайдужі жительки кількох громад займаються приготування їжі для військових.
«Годуй свою армію, аби не годувати чужу» – саме за таким принципом сьогодні готують вареники, котлети, різноманітну випічку та інші смаколики.
Наприклад, в Заболотцівській громаді налагодили виготовлення м’ясних консерв. В місцевій шкільній їдальні села Лучківці господині готують гречані й рисові м’ясні каші та інші консервації за домашніми рецептами. Після цього готову продукцію сортують та передають для відправки на фронт.
До забезпечення продуктами охоче долучились місцеві підприємці, волонтери, односельці.
За весь час для потреб ЗСУ передали уже понад дві тисячі банок з готовою продукцією. Робота триває й надалі. На замовлення військових, яким до смаку припали консерви домашнього приготування, готується чергова партія.