A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулась zoom- нарада з головами громад району з питань охорони об’єктів критичної інфраструктури

Дата: 15.02.2022 16:02
Кількість переглядів: 261

Голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич провів нараду з головами громад району. В нараді взяли участь заступники голови Богдан Гринишин та Віктор Олійник, командир батальйону територіальної оборони Роман Маліновський, керівники відповідних структурних підрозділів РДА.

На нараду виносились питання охорони об’єктів критичної інфраструктури підприємств та установ (незалежно від форми власності) таких галузей, як енергетика, транспорт, банки та фінанси, інформаційні технології та телекомунікації (електронні комунікації), продовольство, охорона здоров'я, комунальне господарство, що є стратегічно важливими для функціонування економіки і безпеки держави, суспільства та населення, виведення з ладу або руйнування яких може мати вплив на національну безпеку і оборону, природнє середовище та призвести до значних матеріальних та фінансових збитків.

«В умовах сьогоднішньої складної ситуації разом з головами громад виробили спільну позицію з окреслених питань. Тільки злагоджені дії виконавчої та місцевої влад сприятимуть у вирішенні поставлених завдань та дадуть змогу виконати усі необхідні заходи щодо усунення ризиків та підготовки об’єктів критичної інфраструктури до функціонування в умовах надзвичайних ситуацій.

Дякую колегам за якісну підготовку до наради, очільникам громад за розуміння важливості і актуальності проблематики та готовність до виконання завдань.

Безпека людей на сьогоднішній день є пріорітетом, і усі гілки влади повинні згуртуватись навколо розв’язання цього надважливого завдання» - підбиваючи підсумки наради, зазначив Василь Маркевич.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь