A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Проведено засідання колегії Золочівської райдержадміністрації

Дата: 07.02.2022 16:49
Кількість переглядів: 297

Сьогодні, 7 лютого 2022 року, під керівництвом голови райдержадміністрації Василя Маркевича відбулося засідання колегії Золочівської районної державної адміністрації.

Так, на порядку денному розглянуто питання:

- про внесення змін до показників районного бюджету Золочівського району на 2022 рік та затвердження уточненого плану та звіту про використання районного бюджету Золочівського району за 2021 рік доповіла Марія Вовянко – т.в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації;

- цільова програма підготовки (фінансування та підтримки) окремого батальйону (штабу, району) територіальної оборони за рахунок коштів районного бюджету на 2022 рік, який дислокується у Золочівському районі територіальної оборони доповіла Ірина Біла – завідувач сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації;

- програма сприяння матеріально-технічному забезпеченню військових частин, що дислокуються на території Золочівського району на 2022 рік доповіла Оксана Казьмір – головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.

У ході обговорення порядку денного, було заслухано звіти про проведену роботу у 2021 році керівника апарату райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, та плани на 2022 рік, роботу яких взято до уваги та визнано задовільною. Кожному з доповідачів, головою райдержадміністрації було надано відповідні доручення та окреслено напрямки діяльності які потрібно покращити у 2022 році.

У підсумковому виступі, Василь Маркевич наголосив, що є ще багато проблемних питань, які потребують вирішення в поточному році, та закликав до гуртування та консолідації зусиль, задля їх вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь