A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Проведено засідання Міжвідомчої робочої групи щодо роз’яснення мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту

Дата: 12.01.2022 17:05
Кількість переглядів: 293

Сьогодні, 12 січня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Богдана Гринишина відбулося засідання Міжвідомчої робочої групи щодо проведення систематичної роз’яснювальної роботи про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Золочівського району. До її складу увійшли представники виконавчої влади, правоохоронних органів та громадських організацій.

Присутні обговорили механізм проведення роботи з роз’яснення мораторію, а саме: продовжувати інформувати про мораторій керівників та відповідні відділи територіальних громад, суб’єкти господарювання, заклади культури, автотранспортні підприємства, які здійснюють регулярні та нерегулярні перевезення, заклади тимчасового розміщення, заклади харчування, туристичні автобуси. Забезпечити виконання цього завдання доручено керівникам профільних відділів.

Вирішено розгорнути інформаційну кампанію із залученням місцевих засобів масобої інформації та медійних ресурсів.

Ініційовано оголошення освітянського конкурсу щодо створення україномовного музичного контенту для популяризації української пісні та українських виконавців.

Зазначимо, що рішеннями Львівської обласної ради від 18 вересня 2018 року №745 та 7 жовтня 2021 року №228 на території Львівської області встановлений мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь