A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

В Золочеві відбувся Подячний екуменічний молебень на оновленій площі Вічевій

Дата: 31.12.2021 23:55
Кількість переглядів: 237

Напередодні Нового року, на площі Вічевій, біля пам'ятника Маркіяна Шашкевича, відбулася подячна екуменічна молитва, в якій взяли участь мешканці міста та району, представники духовенства , керівництво району та міста. Молилися за мир та спокій в Україні.

З вітальним словом перед громадою виступив голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич.

«Рік, що минає був складним та непростим. Наші героїчні воїни продовжують боронити рідну землю від агресора, і надалі надходять сумні звістки про непоправні втрати. Не відступає пандемія Covid – 19, попри зусилля медиків і розгортання в державі масштабної вакцинальної кампанії. Та всупереч цим негараздам та викликам ми не зупиняємось, не розчаровуємся, не втрачаєм віри та оптимізму, і в 30 – ту річницю Незалежності України, разом з нашою державою долаючи різноманітні перешкоди йдемо вперед! Сьогодні Золочівщина, яка в 2021 святкувала 210 - річницю від дня народження нашого славетного земляка та просвітителя Маркіяна Шашкевича має чим пишатись та гордитись!

За цей рік з зусиллями влади та громади району зроблено чимало, відремонтовано та відновлено десятки об’єктів соціальної інфраструктури, відкрито нові підприємства, створено нові робочі місця. Завдяки програмі президента України «Велике Будівництво», завдяки всебічній підтримці Львівської ОДА, та голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, ми змогли відремонтувати десятки кілометрів доріг, розпочати масштабне відновлення наших величних пам’яток культури – Підгорецького, Олеського, а в наступному році Золочівського замків. Здійснити роботи по відновленню Буського спортивного комплексу, і врешті-решт завершити реконструкцію площі Вічевої – місця, яке являється віковічним символом нашого славного міста Золочева!

І сьогодні перебуваючи серед чудових, працьовитих, щирих людей усієї Золочівщини, приймаючи дорогих та шанованих гостей нашого міста, хочу щиро та сердечно привітати усіх нас з прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим!

Побажати Вам міцного здоров’я, добробуту, наснаги та щасливої долі Вам і Вашим родинам!

Нехай сьогоднішня спільна молитва долине до Всевишнього і Господь Бог в новому році принесе нам мир, добро, злагоду та єдність!

З Новим роком 2022 роком! І нехай береже Господь нас, наш народ і нашу Україну!» - зазначив у зверненні Василь Маркевич.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь