A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відділ з надання адміністративних послуг, державної реєстрації, цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, організації діяльності центрів надання адміністративних послуг з нового року переходить під юрисдикцію Золочівської міської рад

Дата: 31.12.2021 18:15
Кількість переглядів: 234

Сьогодні був останній день роботи Відділу з надання адміністративних послуг в структурі Золочівської районної державної адміністрації. З 01.01.2022 року відповідно до законодавства щодо перетворення ЦНАПів райдержадміністрації у ЦНАПи органу місцевого самоврядування, відділ переходить до відання Золочівської міської ради.

Голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич разом із керівництвом та працівниками Золочівської РДА подякували керівнику відділу Ользі Попадюк та його працівникам за спільну роботу та побажали плідної праці в подальшому.

«Дякуємо Вам, що на протязі багатьох років із часу створення були з нами, були частиною нашого колективу і його історією. Дякуємо Вам за професійність, людяність та щирість. Бажаю Вам на новому місці, ще більш високих звершень та досягнень!» -зазначив у вітальному слові Василь Маркевич.

Довідково. Відділ з надання адміністративних послуг, державної реєстрації, цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, організації діяльності центрів надання адміністративних послуг буде працювати за тією ж адресою – м.Золочів. вул. Чорновола,3.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь