A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич взяв участь в конференції "Львівщина 2022 - виклики та перспективи соціально - економічного розвитку" в місті Львів

Дата: 17.12.2021 20:05
Кількість переглядів: 264

Мета конференції – забезпечити сталий розвиток всіх рівнів управління Львівщини до стандартів найкращих сучасних демократичних практик. Учасниками стали голови як районних державних адміністрацій, так і територіальних громад районів області.

На початку з вітальним словом виступив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Львівщина - одна з трьох областей, які є пілотними в Україні для реалізації проєкту з розвитку місцевого самоврядування USAID ГОВЕРЛА. Сподіваємося, що інструменти, які ми напрацюємо разом, підвищать спроможність місцевого самоврядування, а, в результаті, рівень життя людей. Наступний рік є дуже особливим, адже змінюється законодавство, і ми всі маємо бути до цього готові. Насамперед йдеться про просторові плани територій, стратегії громад та приведення всієї документації у відповідність до чинних законів. Це речі, які пропонує проєкт ГОВЕРЛА. Але втілити їх ми можемо тільки у співпраці. І ЛОДА вже є тим третім важливим партером», - зазначив Максим Козицький.

Головним аспектом зустрічі було впровадження на Львівщині Проєкту USAID "Говерла". У співпраці з органами державної влади та асоціаціями органів місцевого самоврядування Проєкт планує розробляти модельні інструменти та механізми, якими зможуть скористатися територіальні громади всієї області.

Під час заходу відбулися панельні дискусії. Учасники заходу окреслили пріоритети державної та регіональної політики у 2022 році, основні виклики, що матимуть місце в процесі досягнення ефективного управління територіями та зміцнення спроможності громад.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь