A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У місті Золочів урочисто відзначили 30-ту річницю з дня створення Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 14:46
Кількість переглядів: 220

6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України. Встановлене воно постановою Верховної Ради України 1993 року. Це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

6 грудня 2021 року, у Золочівському палаці культури імені І.Білозора, відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці з дня створення Збройних Сил України. Привітати військовослужбовців з важливим державним святом завітав голова райдержадміністрації Василь Маркевич.

Розпочалися урочистості з виконання Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять українських воїнів-захисників, які загинули захищаючи кордони нашої Батьківщини.

«Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Тим, котрі і сьогодні стоять на захисті нашої рідної землі від ворожих військ, та ціною власного життя і здоров'я, кожного дня здійснюють подвиг. Щиро вітаю Вас, дорогі наші захисники, бажаю незламної сили духу і віри у свої сили. Здоров’я та благополуччя Вам, миру та злагоди! Переконаний, що з Вами ми переможемо! Слава Україні! Героям Слава!» - звернувся до військовослужбовців Василь Маркевич.

Кращих військовослужбовців військової частини А2562 було нагороджено грамотами райдержадміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 30-ї річниці Дня Збройних Сил України.

Закінчилися урочистості святковим концертом.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь