Робота закладів громадського харчування під час карантину
Звертаємось до власників та керівників закладів ресторанного бізнесу з вимогою неухильного дотримання карантинних вимог при організації Різдвяних та Новорічних святкувань. Незважаючи на «колір» зони карантину, при організації роботи на підприємствах громадського харчування, необхідно дотримуватись маскового режиму, вимог дистанціювання та дезінфекції поверхонь, передбачених рекомендаціями у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19).
Робота закладів громадського харчування під час карантину дозволяється при наявності у всіх учасників та організаторів заходу негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу , або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність яких підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).
Золочівське управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.