A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Робота закладів громадського харчування під час карантину

Дата: 02.12.2021 14:31
Кількість переглядів: 287

             Звертаємось до власників та керівників закладів ресторанного бізнесу з вимогою  неухильного  дотримання карантинних вимог при організації  Різдвяних  та Новорічних святкувань. Незважаючи на  «колір» зони карантину, при  організації роботи на підприємствах громадського харчування, необхідно  дотримуватись маскового режиму, вимог дистанціювання та дезінфекції  поверхонь, передбачених рекомендаціями у  зв'язку   з поширенням  коронавірусної хвороби (COVID- 19).

         Робота  закладів громадського харчування  під час карантину  дозволяється при наявності у всіх учасників та організаторів заходу  негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу , або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність яких підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Фото без опису

Золочівське управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь