A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На Золочівщині в рамках проєкту Президента України «Велика Реставрація» продовжуться роботи з реставрації об’єктів культурної спадщини

Дата: 30.11.2021 17:02
Кількість переглядів: 187

Сьогодні з робочим візитом голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич відвідав та ознайомився з ходом робіт з реставрації , замкового комплексу в Підгірцях – Костел св. Йосифа та замкового комплексу в Олеську – Монастир Капуцинів з келіями.

Разом з генеральним директором Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Возницького Тарасом Возняком та його колегами, представниками підрядних організацій провели моніторинг виконання протиаварійних та реставраційних робіт. В ході зустрічі було проговорено ряд робочих моментів, які виникають в процесі реалізації проєктів. Визначено, що підрядними організаціями неухильно дотримуються усі будівельні норми закладені в проекті робіт, зокрема при роботах із влаштування куполу та перекриття даху унеможливлено потрапляння вологи в середину приміщення та усунуті будь-які ризики пошкодження автентичності конструкцій та розписів.

«Це дійсно масштабна і вкрай важлива робота.Маємо сьогодні спільне розуміння керівництва держави та Львівської облдержадміністрації, щодо важливості реалізації проєків «Великої Реставрації». Відрадно, що Золочівщина нині в цих питаннях в авангарді плані залучення коштів для відновленні культурної спадщини у Львівській області . Є глибоке переконання, що відродження минулого - це наше майбутнє, це те, що зробить нас успішними і цікавими для всього світу.»- підсумовуючи зустріч, наголосив Василь Маркевич.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь