A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Створено Асоціацію футболу Золочівського району

Дата: 19.11.2021 16:46
Кількість переглядів: 181

Сьогодні відбулись установчі збори з питань створення громадської організації "Асоціація футболу Золочівського району". Делеговані представники Федерацій футболу Буського, Золочівського районів та Асоціації футболу Бродівської міської громади дали старт новій громадській спілці,яка покликана об'єднати футбольну спільноту району в нових територіальних межах.

На запрошення представників громадських організацій у зборах прийняв участь голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич, начальник відділу інформаційної діяльності та зв'язків з громадськістю Тарас Дума та представники федерації футболу Львівщини.

"Сьогоднішній день знаковий для футболу Золочівщини, дано старт для гуртування та співпраці для усієї футбольної спільноти нашого району. Закликаю усі місцеві футбольні асоціації ,що діють на даний час на теренах Золочівського району об’єднатись навколо нової спортивної організації, бо тільки разом зможемо вивести аматорський футбол на якісно новий рівень.

Дякую усім хто долучився до цієї важливої справи. Дякую поважним гостям із Федерації футболу Львівської області за допомогу та підтримку.

Вітаю усю футбольну громадськість Золочівщини з цією надважливою подією . Бажаю успіхів, розвитку, наполегливості та нових перемог!" - зазначив у вітальному слові Василь Маркевич та запевнив про всебічну підтримку з боку виконавчої влади новоутвореній громадській спілці.

За підсумками зборів вирішено в найкоротший термін провести юридичну реєстрацію "Асоціації футболу Золочівського району", розпочати процес залучення нових асоційованих членів та провести першу конференцію новоутвореної спортивної організації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь