A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Діти, позбавлені батьківського піклування, отримали квартири

Дата: 05.11.2021 16:16
Кількість переглядів: 214

Сьогодні, 5 листопада, у місті Глиняни відбулася урочиста церемонія вручення ключів від трьох квартир особам з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич, начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Володимир Лис та міський голова Глинян Володимир Чорнопис вручили ключі новим власникам квартир.

В заходах також взяли участь голова Львівської райдержадміністрації Христина Замула, перший заступник голови Золочівської райдержадміністрації Степан Бачинський, керівник апарату Золочівської райдержадміністрації Галина Семчишин,начальник служби начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Наталія Бучко.

Житло придбали у межах «Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області на 2021-2025 роки» та завдяки співфінансуванню з місцевого бюджету.

Довідка щодо квартир:

  • Квартира у м. Броди, придбана для вихованки дитячого будинку «Рідний дім» Сасів, загальною площею 30,8 кв. м. Вартість квартири - 499783,00 грн
  • Квартира у м. Червоноград, придбана для вихованця дитячого будинку «Рідний дім» Сасів, загальною площею 36,8 кв. м. Вартість квартири - 475000,00 грн.
  • Квартира у м. Золочів, придбана для вихованки дитячого будинку сімейного типу у м. Золочів, загальною площею 36,0 кв. м. Вартість квартири - 501120,00 грн.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь