A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Фінансове управління Золочівської райдержадміністрації проаналізувало податок на доходи фізичних осіб, а саме податок на доходи фізичних осіб від бізнесу і бюджетної сфери за 9-ть місяців 2021 року

Дата: 18.10.2021 21:10
Кількість переглядів: 237

За 9-ть місяців 2021 року до місцевих бюджетів нашого району податку від сфери бізнесу поступило 196,4 млн. грн. та від бюджетних установ та організацій 155,1 млн. грн., що становить 55,9% та 44,1% відповідно.

Найменш залежними від установ та організацій, що фінансуються з бюджету, є Красненська територіальна громада (частка «бюджетників» у надходженнях податку становить 30,4 %), а найбільш залежні – Підкамінська (63,4 %) та Заболотцівська (61,7 %) територіальні громади.

Найбільшими платниками серед суб’єктів підприємництва є ТзОВ «Електроконтакт України» (42,9 млн.грн. - Золочівська та Бродівська ТГ), ТзОВ «Об’єднана мода України» (21,4 млн.грн. - Бродівська ТГ), ДП «Бродівське лісове господарство» (14,5 млн.грн. – Бродівська, Підкамінська, Заболотцівська ТГ), ПП «Західний Буг» (13,5 млн. грн. – Красненська, Підкамінська, Буська, Бродівська ТГ), ПП «Тайфун-плюс» (9,4 млн.грн.–Буська ТГ), АТ «Українська залізниця» (7,6 млн.грн. - Бродівська, Красненська, Золочівська ТГ), ТзОВ «Арієс-Україна» (7,1 млн. грн.- Буська ТГ), ТзОВ «Д-Мікс України» (4,8 млн.грн.- Золочівська ТГ), а також фізичні особи, які сплати до громад району 36,9 млн.грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь