A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Відбулася нарада з питань розвитку сільських територій в контексті земельної реформи та ринку землі.

Дата: 17.09.2021 19:37
Кількість переглядів: 307

 Сьогодні, 17 вересня, у Золочівському Палаці культури імені Ігоря Білозора відбулася нарада з питань розвитку сільських територій в контексті земельної реформи та ринку землі. У нараді взяли участь перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, заступник Голови Всеукраїнської асоціації громад з виконавчої роботи – виконавчий директор Іван Слободяник, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний, голова райдержадміністрації Василь Маркевич, керівники регіональних органів центральних органів виконавчої влади у Львівській області, голови територіальних громад.

 Нарада була спрямована на обговорення сучасного стану та проблемних питань взаємодії органів місцевого самоврядування з органами державної виконавчої влади з питань аграрного розвитку, земельних відносин та оподаткування.

 З вітальним словом нараду відкрив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний.

 Далі перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький розповів присутнім про стан та проблемні питання взаємодії органів місцевого самоврядування з органами державної виконавчої влади з питань аграрного розвитку, земельних відносин та оподаткування.

 Заступник Голови Всеукраїнської асоціації громад з виконавчої роботи – Іван Слободяник проінформував присутніх про проблемні питання які виникають у новоутворених громадах та окреслив шляхи їх вирішення.

 В ході наради учасники, представники мас-медіа та керівники громад задавали спікерам наради різноманітні питання, на які отримали обґрунтовані відповіді та роз’яснення з земельних та інших питань.

 Під час наради для поліпшення взаємодії аграрного сектору в напрямку земельної та податкової політики, децентралізації, налагодження якісної та дієвої співпраці з реалізації аграрної політики та стратегії сільського розвитку, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Львівською облдержадміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад було підписано Меморандум про співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь