A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

У військовій частині А2562 відбулися урочистості

Дата: 27.08.2021 16:01
Кількість переглядів: 230

27 серпня у м.Золочів, з нагоди 7-ї річниці військової частини А2562 та з нагоди повернення ротації з району Операції Обєднаних сил, відбулися урочистості.

Привітати військовослужбовців ЗСУ завітав голова райдержадміністрації Василь Маркевич. «Шановні наші Захисники, Ви відстоюєте безпеку нашої держави, виконуєте складні військові завдання, - звернувся до військовослужбовців Василь Маркевич. – Дякую Вам за ваш подвиг, за те, що бороните рідну землю. Віримо, що ми спільно здобудемо такий бажаний мир. Мир - через перемогу».

За зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм, самовідданість та сумлінне виконання службових обов’язків в зоні проведення ООС кращих військовослужбовців військової частини А2562 відзначили грамотами.

Довідка:

28 серпня 2014 року командиром частини був виданий наказ згідно якого оголошувалося про створення Окремого ремонтно-відновлювального полку.

Із травня місяця 2014 року особовий склад частини приймає участь у проведенні антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей нашої держави.

У 2015 році керівництвом Збройних Сил України було прийнято рішення про приведення полку до штату воєнного часу. З березня 2015 року частина приймає військовослужбовців, призваних за мобілізацією

За роки функціонування військової частини А2562, в пункті постійної дислокації обладнані місця для ремонту техніки та агрегатів в стаціонарних умовах.

Сьогодні, Окремий ремонтно-відновлювальний полк оперативного командування «Захід» є потужним військовим формуванням для здійснення технічного забезпечення військових частин оперативного командування, ведення технічної розвідки, евакуації всіх видів озброєння та військової техніки, комплексного і спеціалізованого середнього та поточного ремонту бронетанкового озброєння і техніки, автомобільної техніки та зразків ракетно-артилерійського озброєння.

Протягом формування частини і по сьогоднішній день особовий склад частини активно приймає участь в операції об’єднаних сил на території Донецької і Луганської областей нашої держави.

Командирами військової частини А2562 за період її існування були:

- полковник Примаченко Юрій Петрович, з 28.08.2014 року по 15.05.2019 року.

- полковник Бухер Петро Васильович, з 15.05.2019 року по теперішій час.

Дякуємо за надані матеріали керівництву військової частини А2562, зокрема командиру підполковнику Петру Бухеру та заступнику командира з морально-психологічного забезпечення підполковнику Андрію Бойкові.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь