A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців вручено нагоророду

Дата: 25.08.2021 11:51
Кількість переглядів: 295

Начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців вручено нагороду.

На урочистостях з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, що відбувалися 24 серпня 2021 року в Палаці культури імені Ігоря Білозора, за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, відданість справі та з нагоди 30-ї річниці незалежності України, було вручено нагороду – годинник «Від голови облдержадміністрації» Максима Козицького - начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Роману Гучку.

 Роман Гучко працює в Золочівській райдержадміністрації з 2000 року. З 2007 року очолює відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації. За сумлінне виконання службових обовязків, неодноразово був нагороджений грамотами Золочівської райдержадміністрації. За організацію на належному якісному рівні підготовки та проведення виборів нагороджувався Почесними грамотами Львівської облдержадміністрації та відзначений Подякою Центральної виборчої комісії. У 2010 році нагороджений дипломом Золочівської райдержадміністрації за зайняте І місце у першому турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник», нагороджений Почесною грамотою Львівської облдержадміністрації за зайняте І місце у другому турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник».

Колектив Золочівської райдержадміністрації щиро вітає Романа Гучка з заслуженою нагородою! Бажаємо успіхів у роботі, добробуту та не зупинятися на досягнутому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь